top of page

Samenwerken

Ben jij een (culturele) organisatie die wil samenwerken met jonge mensen? Wil je jonge ogen laten meekijken naar jouw nieuwe tentoonstelling of project? Zoek je een jonge moderator of spreker over erfgoed? Leden van Erfgoed Jong staan klaar om hun expertise, visie en mening te delen met jou. Ze kijken graag mee, met een frisse blik en vanuit hun eigen, jonge perspectief.

Zij gingen je voor

Nederlands Openluchtmuseum / KIEN / Maand van de Geschiedenis / Vriens Archeo Flex / Mondriaan Fonds / RCE / Studio Boemel / Museum van Loon / Volksbuurtmuseum / Katoendrukkerij / Museum Rijswijk / De Kerkvernieuwers

Erfgoed Jong vraagt aandacht voor de rol van jonge mensen in culturele instellingen en erfgoedorganisaties. Voor leden van Erfgoed Jong zijn de opdrachten leuk, leerzaam en noodzakelijk om voet aan de grond te krijgen in de culturele sector en de erfgoedwereld. Samenwerken met Erfgoed Jong is een kans om te investeren in de nieuwe generatie. Zo bereik je meer jongeren!

Heb je interesse in samenwerken met Erfgoed Jong? Stuur een mail naar de Erfgoed Jong stuurgroep. Samen met de stuurgroep formuleer je een opdracht, die vervolgens wordt uitgezet onder alle Erfgoed Jong-leden. In de opdracht staat wat of wie jij zoekt, wat de vergoeding is en binnen welke termijn een lid moet reageren. Jij maakt uiteindelijk de keuze voor het Erfgoed Jong-lid waarmee je gaat samenwerken en komt met diegene in contact. De stuurgroep blijft bereikbaar voor vragen.

Contact

Bedankt voor je bericht!

bottom of page