top of page

Symposium 'Erfgoed voor iedereen'

Op 15 juni organiseren Erfgoed Jong en de Unesco Jongerencommissie het symposium 'Erfgoed voor iedereen' in het Nationaal Archief. We gaan het gesprek aan over de relatie van jongeren tot erfgoed, de bewustmaking van jongeren over dit onderwerp en over hoe we ervoor kunnen zorgen dat alle jongeren betrokken worden bij erfgoed!


Vanaf 13:00 start het programma met een panelgesprek over 'bewustwording', met een inleidende keynote van Luuk Rietveld (medewerker Cultuur bij Gemeente Den Haag). De tweede keynotespreker is Nitish Sudhir Soundalgekar (projectleider toegankelijkheid bij Muiderslot). Zijn presentatie vormt de inleiding op een panel met diverse deskundigen over participatie en inclusiviteit.


Na deze onderdelen is er gelegenheid de lopende tentoonstelling 'Pioniers - Fotografie door vrouwen' te bekijken en vindt er om 15:30 een afsluitende borrel plaats.


Locatie: Nationaal Archief

Datum: 15 juni, 13:00 - 16:30 (inloop vanaf 12:30)

Kosten: 2 euro


Meld je hier aan!Recente blogposts

Alles weergeven

Symposium 'Jongeren betrekken'

Jongeren vormen de spil van de komende generaties. Het is cruciaal om hen actief te laten deelnemen in het erfgoeddomein. Dit niet alleen ter behoud van ons erfgoed, maar ook om vernieuwing en frisse

Comentarios


bottom of page