top of page

19 april: A European Career in Cultural Heritage Meeting

Bijgewerkt op: 12 apr. 2023

A European Career in Cultural Heritage Bijeenkomst en borrel voor studenten en jonge professionals die geïnteresseerd zijn in een (internationale) carrière in erfgoed. Klik hier om je aan te melden.

Erfgoed Jong organiseert in samenwerking met Jong OCW, Jong RCE en de EuropeanHeritage Tribune op woensdagmiddag 19 april een interactieve bijeenkomst genaamd European Career in Cultural Heritage. De middag gaat over kansen en obstakels op de Europese banenmarkt voor jonge of startende erfgoedprofessionals.


De bijeenkomst heeft een internationaal karakter en vindt plaats bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Smallepad 5 in Amersfoort. We starten om 16:15 uur.


De bijeenkomst is georganiseerd rondom het bezoek van tien deelnemers aan het European Heritage Youth Ambassadors programme en biedt de mogelijkheid om over en weer met deze jonge Europese erfgoedprofessionals kennis en ervaringen uit te wisselen over de mogelijkheden van een (internationale) carrière in cultureel erfgoed.


Programma:

16.15: inloop

16.30: Welkom en introductie Jong RCE

16.35: Introductie EHYA programme door Jasna Popovic (Youth ambassador 2022)

16.45: introductie andere youth ambassadors

16.50: Twee rondes rondetafelgesprekken


De thema’s voor de rondetafelgesprekken:

● Roerend erfgoed en de toekomst

● Erfgoededucatie en (digital) storytelling

● Erfgoed in conflict


17.30: Netwerkborrel


Erfgoed Jong nodigt alle jonge erfgoedprofessionals van harte uit om deel te nemen aan deze toekomstgerichte bijeenkomst, een mooie kans om kennis te maken met het Europese erfgoedveld en de jongeren die daar werkzaam in zijn.


Voertaal is Engels, entree is gratis.Comments


bottom of page