Onze activiteiten

Erfgoed Jong organiseert het hele jaar door activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van aankomende activiteiten.
Heb je ook een goed idee voor een activiteit? Laat het ons weten!

Webinar 'Werken in de erfgoedsector?!'

Veel leden van Erfgoed Jong volgen een studie of werken al in de erfgoed- of culturele sector of studeren en zijn nieuwsgierig naar de sector. Maar wat zijn de actuele ontwikkelingen in het werkveld en welke vaardigheden komen er goed van pas? Hoe begin je als ZZP’er, zoals veel anderen in deze sector? En hoe zijn anderen op de plek gekomen waar ze nu werken?


Deelsessies (je kiest en volgt er twee van de drie):

1. Vriens Archeo flex tipt!

In deze deelsessie vertelt Esther Vriens van uitzendbureau Vriens Archeo Flex, bekend van Erfgoed Talent, meer over de huidige arbeidsmarkt, veel gevraagde competenties binnen de erfgoedsector en sollicitatietips!

2. ZZP'en: tips en valkuilen

Dyonna Benett, oud-stuurgroeplid van Erfgoed Jong en ervaren ZZP'er, vertelt in deze sessie alles wat je wilt weten over het starten van je eigen bedrijf, maar ook over de valkuilen en tips die ze onderweg heeft geleerd. Hoe breid je bijvoorbeeld ook in coronatijd je netwerk uit?

3. Keuzes en stappen: ervaringen van jonge professionals

"Maar hoe ben je daar dan gekomen?" Het is een veel gestelde vraag aan jonge professionals in de culturele erfgoedsector. Om een beeld te geven van keuzes en stappen die jouw peers hebben gemaakt, vertellen jonge werkenden in de erfgoedsector over hun pad naar hun huidige baan.

1200px-RM20048_Rijswijk_-_Herenstraat_67

Erfgoed Jong Netwerkborrel

Museum Rijswijk - 17.45 uur

03-09-2020

Erfgoed Jong x Museum Rijswijk – Netwerkborrel 3 september

 

Tijd voor een netwerkborrel! Op donderdagavond 3 september 2020 komen we als Erfgoed Jong bij elkaar in Museum Rijswijk. De borrel vindt plaats in de tuin van het museum waar we voldoende afstand kunnen houden.

Het programma begint om 18:00, inloop vanaf 17:45. De directeur van Museum Rijswijk en de conservator zullen iets vertellen over de tentoonstelling, waarna we het museum (na sluitingstijd!) mogen bekijken. We kunnen tot 20:00 in het museum terecht, daarna zal er bij voldoende animo een na-borrel zijn in een café in de buurt.

 

 De bijdrage voor de borrel bedraagt €5,-. (entree + drankje +  pizzapunt) 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 Erfgoed Jong

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon